maandag 23 mei 2016

Verrassingsfeestje.

Zondag de 22e mei van het jaar 2016 zullen wij nog lang herinneren. Waarom? Omdat wij een stelletje buren hebben waar je enkel van mag dromen! Wij zouden rond een uurtje of 4 aan de overkant moeten zijn omdat de dochter des huizes haar verjaardag zou gaan vieren onder het genot van een bbq. Dat werd dus allemaal een beetje anders dan gedacht. Was een saaie bedoening daar aangezien het regende, de bbq nog niet aan stond en er helemaal niemand was! Ons werd medegedeeld nog even te wachten en dat de verjaardag niet door ging (deze week) Leslie (overbuurmeisje) had natuurlijk wel snel haar cadeautje uitgepakt, kwam mooi uit zo vlak voor een weekje Londen, geniet er van! Plotseling gingen er diverse vlaggen uit, de Nederlandse, de Franse en de Amerikaanse. Wij werden naar het huis gedelegeerd waar de feestelijkheden zouden plaatsvinden en daar binnen gekomen was alles oranje en werd ons een 'oud Hollands' feestje aangeboden door onze lieve buren met heerlijk Hollands eten, haring met uitjes, groente en erwtensoep, broodjes op een stokje, eitjes gecomplementeerd met een heerlijk koud Hollands biertje, oranjebitter en als klap op de vuurpijl ook nog oud Hollandse spellen. zo hebben we 'gespijkerpoept' hebben we 'ezeltje prikje' gedaan en 'blikgooien'. Natuurlijk kon de sjoelbak dan  niet ontbreken en na een zeer geslaagd avondje konden we 's avonds ons mandje opzoeken.

Kees-Jan, Natascha, Rien, Sonja, Adrie, Jolanda, René, Corrie, Richard, Marielle, Richard en allen die er bij waren en/of geholpen hebben. BEDANKT voor dit onvergetelijk afscheidsfeestje. Zaterdag de 28e doen we deze nogmaals dunnetjes over met alle vrienden, familie, bekenden. 










De buurtjes!

2 opmerkingen:

  1. Sorry voor mijn "leugentje om bestwil" 😦. Wat een super geslaagd feestje! We hebben het zó graag georganiseerd voor jullie...de Tollensstraat verlaten gaat niet zomaar! En Timothe blijkt "sjoel-talent" te hebben 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je had de opmerking 2x geplaatst. Heb er 1 verwijderd. Was zeker een geslaagd feestje en wij zagen niets aankomen. Jullie zijn te gek! Timothé heeft vele talenten waaronder sjoelen;).

    BeantwoordenVerwijderen