donderdag 22 december 2016

Ditjes en datjes.

Terug van weggeweest.

Donderdag de 15e Ingrid weer opgehaald van de luchthaven en onmiskenbaar stond ie daar. Hij was al geland, op zich geen probleem aangezien het altijd best even duurt voordat je eindelijk buiten staat en dat was ook nu weer het geval. De 2 weken waren toch wel weer snel gegaan hoewel we zeker ook weer blij waren dat Ingrid weer thuis was. Home sweet home!

KLM vogel? Yep, hij stond er al. Hollands Glorie.
Zie ik dat goed? Is dat een....


Hondjes en Oma.

De dag erna, vrijdag 16 december zou Ingrid's moeder aankomen. Ons eerste echte bezoek (op de hondjes na dan). Vrijdag dus maar weer naar de luchthaven. Ik niet, dit keer ging Ingrid met Giovanni en brachten op hetzelfde moment Timothé en ik de honden weer terug naar de rechtmatige eigenaar. Was ontzettend leuk om deze 2 beestjes voor 2 weken te hebben. Toch maar eens overwegen om er ook één aan te schaffen. Duurde lang voordat oma vrijgegeven werd door de douane maar uiteindelijk toch veilig en wel aangekomen.

Going back home.
Weerbericht.

Het weer gedraagt zich grillig de afgelopen periode. Niet dat het zo enorm aan het stormen is maar als je over uitersten praat is dit er zeker een. Kijk maar eens naar 17 december en dan naar 18 december. Een verschil in de dagtemperatuur van maar liefst 36 Fahrenheit of wel ruim 20 graden Celsius. Nog gekker, eigenlijk gebeurde dit in ongeveer een half uur tijd. Afgelopen zaterdag waren wij een hapje wezen eten en tikte de temperatuur zeker nog 79 aan. Thuisgekomen nog steeds warm en een half uur later toen ik even naar de garage liep was het ijskoud. Zo snel kan het gaan. De vooruitzichten zijn prima. Kerst 2016 zal met ongeveer 22 graden Celsius aangenaam aanvoelen.   

Zo koud als 18 en 19 december gaat het deze maand waarschijnlijk niet meer worden.



De ene dag heb je de open haard aan....

en dan weer terrasjesweer binnen slechts één dag.
Feyenoord!
Oké, even over voetbal. Wij zijn herbstmeister. Op zich mag dat ook wel weer eens na 17 jaartjes. Nu betekent dit op zich nog niets maar de vooruitzichten zijn toch om maar even in de weer termen te blijven 'zonnig' te noemen. Hoe leuk zou het zijn als je de voorlaatste speelronde bij Ajax kampioen kan worden (hé Margriet en Mark?). Zo ver is het nog niet en Feyenoord kennende kan er weer van alles gebeuren dus vooralsnog maar even pas op de plaats houden. Maar toch. Word vervolgt. 

De Foto's.

Lekker babybackribs eten bij Saltgrass.

Met schoonmoeders in the house.

En als het regent is het verkeer (nog meer) een drama.

Maar wel positief blijven.

Nu nog een fruitpers aanschaffen. Vers uit eigen tuin, Sinaasappeltjes en citroenen.
Je kan de kerstsferen ook overdrijven.
Beetje kinderarbeid op zijn tijd kan geen kwaad.
Tot snel maar weer.

1 opmerking:

  1. Fijn dat Ingrid weer thuis is en dat haar moeder bij jullie op bezoek is.

    BeantwoordenVerwijderen