vrijdag 25 november 2016

Thanksgiving en Black Friday.

Thanksgiving.

Gooien!
Vangen!
Onze eerste Thanksgiving hebben wij gevierd bij een ex collega van Ingrid. Wij hebben heerlijk gegeten, geen kalkoen zoals de traditie voorschrijft maar aangezien de vrouw des huizes uit Louisianna komt wel Gumbo gegeten (kan ook met vlees maar deze was met vis) en Texas Caviar, een heerlijke salade. Gelukkig ook nog vlees! Ribs van de BBQ natuurlijk. De Tiramisu en chocoladetaart had Ingrid zelf gemaakt en ondanks dat de tiramisu niet helemaal gelukt was hebben wij er heerlijk van kunnen eten! Onze eerste Thanksgiving was mede dankzij de gastheer en vrouw perfect geslaagd. De jongens hebben zelfs ook nog een American Football sessie gedaan! Beginnen al aardig in te burgeren. Valt niet mee met een ovale bal.  
Toktoktok! You tok to me?

Kerst gevoel?

Hoe zit dat eigenlijk met dat kerst gevoel? Nou, dat is wel duidelijk. Die is er niet! Dus wat doe je dan? Dan ga je naar de winkel (wel na Thanksgiving) en dan ga je een kerstboom halen. Voor het eerst een 'echte' kunst kerstboom. Ook is het deze vrijdag de 25e Black Friday en een uitgelezen moment om lekker gezamenlijk met miljoenen Amerikanen te shoppen.  Ben je in ieder geval niet alleen in de winkel.😉 Timothé had deze vrijdagmiddag een vriendje te spelen en die vertelde ons dat zij met de gehele familie al om 5 uur 's morgens opstonden om zo vroeg mogelijk bij eerst de elektronica winkels te zijn en daarna bij de kledingwinkels want in veel gevallen geldt. OP=OP. Daar hebben wij niet aan mee gedaan maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen dit buitenkansje willen aangrijpen om zodoende honderden dollars te kunnen besparen. Gelukkig hadden ze nog wel FIFA 2017 bij Best Buy voor $30,- en konden wij of in ieder geval Timothé profiteren van deze aanbieding. Terug naar mijn eerste regel. Waarom geen kerst of najaarsgevoel? Kijk maar eens naar de foto rechts en dan was het vandaag (vrijdag 25 november) nog een 'frisse' dag! Sta je dan met je kerstversieringen. Als alles staat en hangt zal ik de foto's plaatsen.


Aaaaaah mag ik in het karretje??
Héél, hééél, héééél veel bomen, ballen en lampjes.


Nederland?

Inderdaad. Op een kleine 2 uur rijden van Sugar Land ligt Nederland.
Ach ja Nederland. Leuk, wij zijn er maar eens naar toe gereden en zijn tot de conclusie gekomen dat er echt helemaal niets te doen is. Wij hadden niet echt heel veel anders verwacht maar wij zijn er in ieder geval wel geweest.

Een bord die aangeeft dat het echt zo is!
Met natuurlijk ook de Nederland Avenue.


En dan hebben we de foto's nog.

Een mooie ondergang van de november zon.



Is toch leuk als je naast een Daihatsu-achtig autootje staat.

Je blijft je af en toe verbazen over de
enorme winkels.
Hier Burlington Coat Factory. Een inmens
groot kleding paradijs (voor de liefhebber).


Voor een vervangende sleutel ga je natuurlijk naar de sleutelmaker, uhm nee! De sleutel automaat natuurlijk.


Lekker hoor in zo'n Hollandse plastic tulp.


Pindakaas Baileys?

Tot snel maar weer!














1 opmerking:

  1. Wij hadden tot vorige week ook heerlijke temperaturen van het jaar, maar volgens mij heft mijn broer het mooie weer met zich mee genomen toen hij weer naar Nederland vertrok. Het heeft vandaag de hele dag gesneeuwd. Dat en dan wat kerst muziek op de radio, zorgen dat de kerstfeer er snel in zit.

    BeantwoordenVerwijderen