dinsdag 16 augustus 2016

Bier en Burgers.

De dagen vliegen voorbij. Deze week staat in het teken van doktoren. Niet dat één van ons ziek is maar zoals in mijn vorige blog geschreven moeten de kinderen een aantal vaccinaties extra hebben die in de US vereist zijn om aan school deel te mogen nemen. Morgen moeten wij ons melden voor deze vaccinaties. Vandaag (16-8) en donderdag ondergaan de kinderen ook nog een medisch onderzoek maar die is voor het 'hogere' doel. De Green-card. Volgende week moeten Ingrid en mijn persoon daar ook voor op.

Afgelopen weekend was weer geheel vol gepland. Afgelopen zaterdag samen met Ingrid een Beer and Whiskey tour gedaan die zeer geslaagd genoemd kon worden. Bij de Karbach  brewery geweest, de Yellow Rose destilleerderij  en nog een brouwerij waar ik nu de naam even niet meer van weet. Net als in Nederland zijn de thuisbrouwerijen enorm populair en sommige van hen groeien uit tot inter lokale brouwerijen of destilleerderijen. 's Avonds nog een heerlijk hapje gegeten bij een Mexicaan en daarna terwijl het goot vaan de regen zaten wij om het af te sluiten thuis heerlijk onder de patio nog een koffie te doen. Een zeer geslaagde dag.

Bier in vaten. Wij moesten een krans om zodat ze ons herkenden en niet zonder ons weer verder gingen wat voor mij geen straf zou zijn geweest.

Héél veel bier in blikjes.

Een man die veel wist over Yellow Rose whiskey maar ik ben het al weer vergeten.

Zondag was andere koek! Topsport van de bovenste plank. Op naar Cypress al waar de Houston premium outlet center zich bevindt. Een hele bak met kleding winkels, kleding winkels en kleding winkels, schoenen, schoenen en schoenen maar ach. Wie ging er van door met uiteindelijk de meeste tassen kleding? Juist...moi! Ook de kinderen en Ingrid hebben e.e.a. gevonden om er weer fris en fruitig bij te lopen. Van al dat shoppen krijg je wel enorme honger en wij hadden een tip gekregen over een hamburger tent in de buurt waar ze heerlijke burgers zouden maken. Wat moet dat moet en wij dus maar daar naar toe. Wij hebben daar werkelijk één van onze beste burgers ooit gegeten en komen zeker terug.

Zo ziet het er buiten uit, lijkt een bij elkaar geraapt zooitje. Als of het ieder moment kan instorten. wij waren er toen het regende vandaar geen eigen foto.(Foto van Google)


Een heerlijke burger met enkel verse ingrediënten. Om je vingers bij af te likken.
Timothé heeft de hele burger op kunnen eten!
En Giovanni heeft 'm al helemaal op.
Een zeer geslaagd weekend en weer een heleboel calorieën binnen gekregen. Nu maar weer even matigen anders tapt de dokter vet af in plaats van bloed volgende week tijdens ons onderzoek.et weer is sinds afgelopen zondag een beetje de weg kwijt. Behoorlijk wat regen is er de afgelopen dagen al gevallen en de komende 2 dagen zal het ook nog een beetje gaan regenen voordat het weer gaat op knappen. Op zich nog niet eens zo gek. Nu ongeveer 10 graden koeler dan de gehele afgelopen periode. Tot snel!

Toch nog een comfortabele 26 op de meter.


2 opmerkingen:

  1. Helemaal toppie, jullie hebben het goed voor elkaar. Héél véél geluk juloie alle 4......
    Pascal

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Pascal. Wij voelen ons helemaal op onze plek hier. Wij hopen jullie de komende jaren een keertje te mogen ontvangen. Steken we de BBQ aan en pakken er een lekker biertje bij. Tot dan!

      Verwijderen